Vrienden

Bijzondere vrienden uit de business, sport, haute cuisine, politiek, theater, cultuur en media.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ronald De Boer
Als mede gastheer in de Champions Lounge is Ronald vrijwel altijd aanwezig voor het geven van zijn analyse op de aankomende wedstrijd. Als oud profvoetballer van onder andere FC Barcelona, AFC Ajax en Rangers FC kent hij het spel als geen ander.
Sjaak Swart
Sjaak is naast zijn eretitel van Mr. Ajax tevens vaste gastheer in de Champions Lounge. Sjaak is tegelijk legende en ijzerscherpe analist met een ijzersterk geheugen. Voor al onze members is Sjaak een graag geziene tafelgenoot die altijd onvergetelijke anekdotes en mooie verhalen verteld.
Frank de Boer
Ook deze ex bondscoach en legendarisch trainer die Ajax 4 x aansluitend aan het kampioenschap heeft geholpen is een vast gezicht in de Champions Lounge. Als hij er is geeft hij ook zijn analyses over de wedstrijd en hij is tevens een groot genieter van de culinaire verassingen en mooie wijnen.
Johan Cruijff
Deze grootste Nederlandse voetballegende ooit behoeft verder geen uitleg. De Champions Lounge is de huiskamer van Johan Cruijff. Dit is dé plek waar hij het liefst verbleef tijdens wedstrijden en waar vele mooie herinneringen met hem zijn vastgelegd. Ook de familie van Johan heeft de voorkeur voor de Champions Lounge als ze in de Arena zijn om een wedstrijd bij te wonen.
Frank Rijkaard
Frank Rijkaard heeft ook een groot Ajax verleden en is regelmatig te gast geweest in de Champions Lounge. Frank heeft zijn sporen ook internationaal verdiend en is een welkome aanvulling tijdens onze evenementen om zijn visie te geven op de wedstrijd van die dag.
Ronald Koeman
Ronald Koeman is ook groot fan van de Champions Lounge. Hij komt bij voorkeur samen met zijn lieve vrouw Bartina genieten van het heerlijke eten en de mooie wijnen in combinatie met de goede gesprekken met de diverse ondernemers. Hij is met grote regelmaat te gast en ook als bondscoach zullen we hem graag de komende periode als vriend van de Champions Lounge verwelkomen.
Guus Hiddink
Ook al heeft Guus zijn sporen verdiend bij PSV en het Nederlands elftal, toch hebben we hem met grote regelmaat mogen verwelkomen bij de Champions Lounge. Guus is een gezellige man met een goede scherpe kijk op voetbal, die we er graag zo nu en dan bij hebben!
Dirk Kuyt
Dirk is als ex voetballer momenteel zijn focus aan et richten op het trainersvak. Als rasechte Feyenoord man zou je hem wellicht niet zo snel verwachten in de Champions Lounge. Toch zijn het Dirk zijn eigen woorden waarbij hij laatst zei “een bezoek aan een evenement bij de Champions Lounge voelt als een warme deken, ik voel me hier echt thuis”, wat voor ons uiteraard een groot compliment is.
Rico Verhoeven
Onlangs bij Ajax-Napoli hadden we Rico Verhoeven te gast in de Champions Lounge en hij heeft aangegeven te hebben genoten van het lekkere eten, de ongedwongen sfeer en de gezellige gasten. Ook al deze gasten zijn topsporters net als Rico, maar dan in hun eigen business.
John van ’t Schip
John is een vast gezicht in de Champions Lounge. Als echte Ajaxied en ook oud-international doet hij, als hij aanwezig is, mee aan de wedstrijd analyses. John kan zich met recht vriend van de Champions Lounge noemen.
Willeke Alberti
Willeke heeft als schoonmoeder van John van ’t Schip ook de Champions Lounge meerdere malen bezocht. Zij weet als geen ander om de gezelligheid een boost te geven en is dan ook een graag geziene gast in de Lounge.
Robert ten Brink
Robert heeft samen met zijn vrouw Roos vaste plaatsen in de Arena. Maar ze vinden het beiden een groot feest om zo nu en dan de wedstrijd in de Champions Lounge te kijken, waarbij er ook een topprestatie op culinair niveau wordt neergezet.
Najib Amhali
Najib is inmiddels een paar keer te gast geweest in de Champions Lounge en heeft zichtbaar genoten van de overige members en gasten en zal in de toekomst nog regelmatig aanschuiven.
Marco van Basten
Marco is als ex- speler, ex-trainen en ex-international een graag geziene gast in de Champions Lounge. Al sinds de tijd dat Johan Cruijff nog leefde heeft hij wedstrijden mede geanalyseerd en heeft hij veel mooie herinneringen meebeleefd in de lounge.
Donny van de Beek
Donny heeft als pupil van Ajax regelmatig de Champions Lounge bezocht en zal als zijn drukken programma in Engeland het toelaat ook zeker weer wedstrijden in de Johan Cruijff arena gaan kijken vanuit de Champions Lounge.
Ruud Gullit
Ruud heeft naast het feit dat hij voor Nederland een legendarisch voetballer is geweest, inmiddels ook zijn zakelijke kant ontwikkeld en heeft al vele verantwoordelijkheden nationaal en internationaal gehad met name voor de KNVB. Ook in de lounge klikt het tussen Ruud en de overige members
Danny Blind
Danny is als echte Ajax icoon regelmatig te gast geweest in de Champions Lounge, en zal in de toekomst nog zeker zeer reelmatig meegenieten van het heerlijke eten en de vele spannende wedstrijden van Ajax en het Nederlands elftal.
Hans van Breukelen
Deze ex- international heeft een grote bijdrage geleverd aan de vele successen van het Nederlands Elftal. Ook hij is regelmatig als bezoeker in de Champions Lounge geweest en zal in de toekomst ook zeker nog eens aanschuiven.
Edwin Evers
Edwin is een echte voetbal fanaat. Hij is al meerdere keren ook te gast geweest in de Champions Lounge waarbij is gebleken dat hij aardig met Sjaak kon meepraten over het spelletje.
Armin van Buuren
Over kampioenen gesproken kunnen we wel zeggen dat Armin meerdere keren wereldkampioen is geweest als DJ. Vandaar ook dat hij als groot voetballiefhebber graag de wedstrijden bijwoont in de Champions Lounge.
Wesley Sneijder
Een groot Ajacied als Wesley mag uiteraard niet ontbreken bij de vaste gastenlijst van de Champions Lounge. Hij is dan ook met grote regelmaat te gast geweest waarbij hij samen met Sjaak ijzersterke analyses heeft gemaakt. Hij werd op 7 jarige leeftijd al ontdekt door Ajax scouts en de rest is geschiedenis ….
Johnny de Mol Jr.
Johnny is als gast en tevens zwager van John van ’t Schip regelmatig in de Champions Lounge te gast geweest. Hij is een groot voetbal liefhebben er de combinatie met de mogelijkheid in de Champions Lounge waarin ieders privacy wordt gerespecteerd maakt dat hij graag wil blijven komen.
Royce de Vries
Zowel Royce is net als zijn overleden vader, de held Peter R. de Vries, een groot Ajax fan. Vandaar dat wij hem onlangs in de Champions Lounge hebben uitgenodigd waar hij samen met zijn oom Wouter (de broer van..) heeft genoten van al het moois dat hier gebeurt.
Ron Brandsteder
Ron Brandsteder is in het verleden vaak te gast geweest in de Champions Lounge waarbij hij met zijn warme herkenbare stem aardig kon meepraten over het spelletje. Hij is een waar vriend van de lounge en we zullen hem graag in de toekomst weer uitnodigen.
Jochem Myjer
Naast het voetbal en de mooie culinaire geneugten is ook humor een belangrijk onderdeel van de beleving van een topavond in de Champions Lounge. Vandaar ook dat onze Nederlandse top cabaretier Jochem ook regelmatig te gast is geweest. Het is een genot om Jochem aan tafel te hebben!
Raphael van der Vaart
Ook Raphael is als ras Ajacied een regelmatige gast, en inmiddels dus ook vriend van de Champions Lounge. Naast zijn TV optredens als analyst geeft hij dan dus ook bij ons zijn visie op de wedstrijd, de opstelling, het beleid etc. Door zijn brede internationale ervaring in het voetbal, en ook omdat het een super gezellige aardige kerel is, hebben we hem er graag bij!
Geert en Astrid Kuperus
Als grondleggers van de Champions Lounge mogen Geert en Astrid Kuperus niet ontbreken in de lijst van vrienden van de Champions Lounge. Het concept van de Champions Lounge waarbij de sterrenchefs samen met de top uit het zakenleven, topsporters en BNers geweldige evenementen neerzetten komt volledig uit hun koker. Zij hebben dit maar liefst 25 jaar op rij met veel liefde en energie gedaan en voor ons is het een eer om dit voort te mogen zetten en uit te breiden. Geert en Astrid zullen ongetwijfeld in de toekomst zo nu en dan weer gezellig aanschuiven.