Restaurants

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Onno Kokmeijer
Ciel Bleu Restaurant **
Onno Kokmeijer, executive chef van Ciel Bleu Restaurant **) in het Okura Hotel te Amsterdam kookt een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruyff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine. Klik op de naam voor meer informatie over Ciel Bleu Restaurant **)
Martin Kruithof
Restaurant Met Suites De Lindenhof **
Restaurant Met Suites De Lindenhof **) in Giethoorn kookt een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruyff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine. Klik op de naam voor meer informatie over Restaurant Met Suites De Lindenhof **).
René Brienen
BRIENEN AAN DE MAAS *
René Brienen, patron cuisinier van Restaurant Brienen Aan De Maas *) kookt met zijn brigade een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruyff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine. Klik op de naam voor meer informatie over Restaurant Brienen Aan De Maas.
Edwin Vinke
DE KROMME WATERGANG **
Restaurant De Kromme Watergang **) uit Hoofdplaat, vlakbij Breskens kookt een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruyff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine. Klik op de naam voor meer informatie over Restaurant De Kromme Watergang **)
Ron Blaauw
RON GASTROBAR *
Ron Gastrobar *) in Amsterdam kookt een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruyff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine. Klik op de naam voor meer informatie over Ron Gastrobar.
Marc van Gulick
DE HEEREN VAN HARINXMA *
Restaurant De Heeren van Harinxma *) in Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag kookt een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruyff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine. Klik op de naam voor meer informatie over De Heeren van Harinxma.
Jef Schuur
BIJ JEF *
Een culinaire belevenis tot in de kleinste finesses. Bij Jef ga je niet ‘uit eten’, maar geniet je van pure verwennerij. Elk gerecht is eerlijk en uitblinkend in klassieke eenvoud. Unieke wijnen geven elk gerecht het juiste accent. De plek waar je zintuigen op avontuur gaan, heeft ook dat pure karakter. De compleet vernieuwde pastorie is modern ingericht. Robuuste, natuurlijke materialen zijn de eyecatchers in het strakke interieur en de eigenzinnige stijl past bij de keuken én het karakter. Deze avond zullen Jef en Nadine voor de gasten van de Champions Lounge een presentatie geven van hun bijzondere menukaart. Zie ook: http://www.bijjef.nl
André Gerrits
' T AMSTERDAMMERTJE *
Restaurant ‘t Amsterdammertje *) uit Loenen aan de Vecht kookt een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruyff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine. Klik op de naam voor meer informatie over Restaurant ‘t Amsterdammertje *)
Wilco Berends
DE NEDERLANDEN *
Het jonge, gedreven keukenteam staat onder leiding van Patron Cuisinier Wilco Berends en sous chef Otto Genz. Wilco komt oorspronkelijk uit het Noord-Hollandse Barsingerhorn. In zijn gerechten verwerkt hij daarom met liefde Noord-Hollandse producten als Nieuwe Niedorper haas, Opperdoezer Rondes en Volendamse paling. De grootvader van Wilco was bakker en door hem werd hij als jongen geïnspireerd. Tijdens zijn opleiding werkte de jonge chef onder anderen bij restaurant Merlet (*) en restaurant Hoefslag (*). Na een stage bij Scholteshof (**) in België wist de Noordhollander het zeker: ‘’Dit is wat ik wil!’’ In 2006 is hij naar Vreeland gekomen. Eerst in loondienst, later als mede-eigenaar en sinds oktober 2012 als volledig eigenaar van restaurant De Nederlanden.
Menno Post
RESTAURANT OLIVIJN *)
SHV Meesterkok Menno Post kookt al vele jaren in de Champions Lounge. Eerst als chefkok bij Ron Blaauw, daarna als chefkok bij restaurant De Bokkedoorns (**) uit Overveen, waar hij met gemak de 2-Michelin sterren wist te continueren. Vanaf juli 2018 zit hij in zijn eigen restaurant Olivijn in de Kleine Houtstraat 70 in Haarlem. Gelukkig blijft hij zijn sublieme kookkunsten ook in de Champions Lounge Johan Cruijff ArenA laten zien en is hij lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine.
Joris Bijdendijk
RIJKS RESTAURANT *
RIJKS Restaurant *) uit Amsterdam kookt een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruijff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine. Klik op de naam voor meer informatie over RIJKS Restaurant *)
Egon van Hoof
RESTAURANT MOS AMSTERDAM *
Restaurant Mos *) uit Amsterdam kookt onder leiding van Patron Cuisinier Egon van Hoof, een aantal keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruijff ArenA bij wedstrijden en evenementen. Klik op de naam voor meer informatie over Restaurant Mos *)
Eugene van Angelbeek
MOLEN DE JONGE DIKKERT
Restaurant Molen De Jonge Dikkert uit Amstelveen kookt een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruyff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine. Klik op de naam voor meer informatie over Restaurant Molen De Jonge Dikkert.
Jaimie van Heije
RESTAURANT JAIMIE VAN HEIJE
Het chef’s restaurant Jaimie van Heije, in het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel, is een restaurant waar elk detail tot in de puntjes is uitgedacht. Hier wordt elke dag keihard gewerkt aan een unieke kaart, sfeer en setting. Elk gerecht is anders, met echt goed eten en gezelligheid op een prachtige plek. De persoonlijkheid van Jaimie is dan ook te herkennen in alles; het eten, het interieur, het personeel en zelfs de gasten. Zijn eigenwijze stijl maakt elke lunch en elk diner een one-of-a-kind alles beleving. Jaimie van Heije komt uit een gezin waar eten altijd centraal stond. Als klein jongetje raakte hij al geïnspireerd door de Indische keuken van zijn oma. Na zijn horeca opleiding is Jaimie van Heije binnen een paar jaar van hulp in de keuken uitgegroeid tot sous chef bij Ron Blaauw. Nadat zijn leermeester vertrok uit zijn restaurant in Ouderkerk aan de Amstel greep Jaimie zijn kans. Hij begon zijn eigen restaurant Jaimie van Heije, waar hij elke dag vol overgave zijn eigen gerechten bedenkt en creëert. ‘’Mijn cuisine is moeilijk om onder woorden te brengen. Ik gebruik al mijn ervaringen en inspiratie om elke dag weer nieuwe gerechten te bedenken. Ik wil mensen verrassen met nieuwe, spannende gerechten, met invloeden vanuit de hele wereld.” aldus Jaimie van Heije. Veel mensen kiezen dan ook voor een verrassingsmenu en vertrouwen erop dat Jaimie van Heije en zijn team het beste van het beste samenstellen. Jaimie van Heije komt zelf ook altijd even aan tafel en geniet ervan om mensen te laten kennismaken met zijn nieuwe gerechten.
Tim van der Molen
Coulisse
Coulisse is een plek waar creativiteit en comfort samenkomen. Wij verzorgen een avond vol uitgesproken smaken in een totaal ontspannen sfeer. We streven naar een hoog niveau maar willen de drempel zo laag mogelijk houden. Met inspiratie uit de hele wereld. We werken voornamelijk met Nederlandse producten en serveren een wisselend menu. Geleid door de seizoenen, en begeleid door een breed scala aan alcoholische en non-alcoholische dranken. We noemen het easy fine dining.
Erik Tas
‘t Ganzenest *
In Mei 2022 werd Erik Tas beloond bij ‘t Ganzenest voor zijn werk en heeft hij met zijn team de eerste MICHELIN Ster ontvangen. Al eerder heeft Erik Tas de MICHELIN Bib Gourmand onderscheiding gekregen bij restaurant Bij Erik in Leidschendam.
Ramon Beuk
De Prins, Laren
De Prins houdt van de zee, is een liefhebber van goed eten en uitstekende wijnen. Iemand die houdt van traditie en kwaliteit maar zijn gasten daarnaast ook graag verrast met spannende smaken en bijzondere wijnspijscombinaties. De Prins heeft klasse en kent zijn klassiekers.
Patrick Brugman
Restaurant in den Doofpot
Restaurant in den Doofpot opende haar deuren aan de Turfmarkt 9, een rijksmonument uit 1653, voor het eerst in 1997. Al snel bleek de behuizing te klein en werd twee jaar later het belendende pand op nummer 10 erbij betrokken. Na een grondige renovatie waarbij een aantal een authentieke details zoals de schouw, het plafond en het glas in lood weer in ere werden hersteld en de bouw van een compleet nieuwe keuken afgerond was, is het restaurant op 1 april 1999 feestelijk heropend.
Jonnie Boer
DE LIBRIJE ***
Restaurant De Librije ***) uit Zwolle kookt een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruyff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine. Klik op de naam voor meer informatie over Restaurant De Librije ***)
Erik van Loo
Restaurant Parkheuvel **
Restaurant Parkheuvel **) kookt een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruyff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine. Voor meer informatie klik op de naam: Restaurant Parkheuvel **)
Jarno Eggen
DE GROENE LANTAARN **)
Jarno Eggen, patron cuisinier van Restaurant De Groene Lantaarn **) uit Zuidwolde kookt met zijn brigade een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruyff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine.
Richard van Oostenbrugge
RESTAURANT 212 **
Restaurant 212 kookt een paar keer per jaar exclusief voor de gasten van de Champions Lounge in de Johan Cruyff ArenA bij wedstrijden en evenementen en is lid van het bijzondere netwerk van ‘Champions in hun eigen ArenA’ uit de business, sport, cultuur en haute cuisine. Klik op de naam voor meer informatie over Restaurant 212 in Amsterdam.