De Tafel van Sjaak

Al bijna 20 jaar ben ik gastheer in de Champions Lounge in de Johan Cruijff ArenA en heb ik mijn eigen tafel: De Tafel van Sjaak. Uren lang heb ik hier zitten praten met Johan en onze voetbalvrienden. Bijzondere gesprekken en ontmoetingen, waar ik met ontzettend veel plezier aan terug denk. Een bezoek aan de Champions Lounge is een belevenis en een herinnering voor het leven.

De Champions Lounge voel ik als mijn 2e huiskamer. De unieke sfeer die er hangt, het zicht op het veld, de gasten die er komen, het geweldige eten en natuurlijk mijn voetbalvrienden, die ik elke wedstrijd uitnodig. En niet alleen voetbalvrienden ook bekende acteurs, politici, artiesten, (ex)top-sporters, presentatoren, cabaretiers, etc. Het is elke wedstrijd weer bijzonder!

Met mijn voetbalvrienden halen we leuke anekdotes op van vroeger, terwijl we genieten van een fantastische lunch of diner van een van de Michelin-sterren Chefs die in de Champions Lounge koken. Hoe Rinus ons altijd in de gaten hield op de trainingen, hoe we aan het eind van het seizoen speelden om de boetes van die kleine (Johan), omdat hij zo vaak te laat kwam en hoe we bijna altijd met grote uitslagen wonnen….  Maar ook Ronald, Wesley en Rafael komen mee. Of Donny en Klaas-Jan als ze onverhoopt geblesseerd zijn of niet spelen.

Ook kan het gebeuren dat Ruud een spelsituatie uitlegt aan Johnny, dat Freek of Jochem een interview hebben met Sterren-Chef Jonnie Boer, of dat Matthijs komt uitleggen waarom hij niet kan spelen of gaat Frank met een manager in gesprek over leidinggeven. Het is altijd anders, maar steeds bijzonder! Voor en na de wedstrijd wordt er ademloos geluisterd naar de commentaren van de voetbal coryfeeën en geef ik de aanwezige gasten altijd graag mijn analyse, maar ook op de tribune tijdens de wedstrijd laat ik mij horen.

In mijn tijd was het voetbal beter, maar de manier waarop je in de Champions Lounge naar voetbal kunt kijken is uniek. Nog nergens ter wereld ben ik dit tegen gekomen en er zijn inmiddels vele jongens hier geweest die dit beamen...

Wilt u in aanmerking komen voor een lidmaatschap bij mij aan De Tafel van Sjaak, neem dan voor een kennismakingsgesprek contact op (telefoonnummer 020 3 111 555) of stuur naar een e-mail info@championslounge.nl. Misschien niet voor altijd, maar altijd wel voor een keer..., dan zie ik u binnenkort bij mij aan De tafel van Sjaak!