Parkeren

Routebeschrijving Champions Lounge-parkeersectie

Er zijn voor de gasten van de Champions Lounge speciale parkeerplaatsen gereserveerd in het Transferium (= P1 = parkeergarage onder het stadion).

Wij adviseren u de Johan Cruijff ArenA te benaderen van de A2 (Amsterdam-Utrecht), afslag Ouderkerk a/d Amstel. U rijdt recht op de ArenA af en houdt de linker rijbaan aan richting P1. Vlak voordat u onder de ArenA doorrijdt kunt u rechts het Transferium in (= P1 = parkeergarage onder het stadion). Ook als staat er ‘VOL’ op de borden gaat u er toch in.

Gereserveerde parkeerplaatsen

In het Transferium ligt op niveau 0 (onderste parkeerlaag) de Champions Lounge-parkeersectie. Wij adviseren u naar dit onderste parkeerniveau te rijden.

Vervolgens volgt u de blauwe verwijsborden richting de Champions Lounge-parkeersectie. Deze is herkenbaar aan de gedecoreerde wanden die een impressie geven van de Champions Lounge en de gereserveerde parkeerplaatsen. Hier kunt u uw auto parkeren en hier staat ook een steward die u naar de Champions Lounge / Skylounge 331, op niveau 6 in het hoofdgebouw, zal begeleiden.